Wednesday, March 9, 2011

Stouffers Solon Ohio C

noodles with eggplant, pesto and goat

This first course born in mind of our heroine a morning no longer know what months, but it was already inverno , ne siamo sicuri. Aiuolik e un suo caro amico si recano per pranzo a mangiare pizza in tranci e nel menù compare la pizza " melanzane, pesto e caprino " che subito dopo compare anche nel piatto della nostra Trattora. Non l'avreste mai detto, eh? La pizza è buona , l'accostamento dei sapori ci piace e così, mumble mumble, qualche tempo dopo lo facciamo diventare un condimento per le tagliatelle.

Ingredienti (per 1 Aiuolik):

  • 80 gr.
  • of noodles 1 small eggplant
  • few tablespoons of pesto alla Genovese
  • few slices of fresh goat cheese
  • extra-virgin olive
Preparation:
While they bring to boil the water in which you bake the dough, wash the eggplant, cut into cubes and brown on all sides in a pan with a little oil. Drain the pasta, let it blow with the eggplant, then add the sauce and then cheese. Once the cheese starts to melt, remove from heat and serve.


as C ...
... Ash

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