Tuesday, September 14, 2010

Dental Home Cleaning Set

new lessons and new ;-))

tagliatelle3
Passata l'estate between PS, medicines and treatments, my husband wanted to take a nice vacation in pneumonia, returned to beautiful white house, we decided to spend the last days of recovery (he) ;-) in the mountains.
And since the early days were not really say summer, I put the boots away and the woods ..
is rumored to be a vintage year for fungi crazy
else do you believe it? Especially after I found a little chap like this weight of 370 gr ??;-))
porcino
In truth I only found this, just right for two plates of noodles.
are now 4 days that is not raining, we went home but we are ready with basket in hand, the first we con la pioggia si replica ;-)
Riprendo in mano il blog con un piatto di pasta ,in verità non a caso,vi avevo lasciato parlandovi di importanti novità(almeno per me ;-)) e ritorno scrivendovi della prima.
A fine mese esattamente a Genova il 30 Settembre ore 20 oppure 1 Ottobre ore 11 e/o ore 20 presso la scuola di cucina
  • CHEF PER CASO
  • terrò lezioni sulle forme della pasta,se volete maggiori informazioni e dare uno sguardo ai vari corsi presenti cliccate
  • QUI
  • . Ci saranno altri corsi sparsi un pò qua un pò là,vi aggiornerò via via.
    Se vi interessa avere i mie corsi dalle vostre parti,vi basterà scrivermi per indicarmi l'eventuale structure where you can organize classes, take the broom and join you ;-))
    For the moment you look at Genoa ;-)

    sag AND SAFFRON NOODLES WITH MUSHROOMS AND BROCCOLI crispy bacon

    tagliatelle2



    NOODLES 400 grams of flour 00 g semolina 50

    Senatore Cappelli

    5 eggs (mine were tiny)

    Saffron powder (if you have used too much in the bag) 2 tablespoons dripping

    Cetara

    Dissolve saffron in the casting.
    Mix the flour with the eggs, add the casting mix well, let stand la pasta per 30 minuti,tirate la sfoglia e tagliate le tagliatelle le mie erano un pò più strette rispetto alla misura solita.Mettete ad asciugare

    PER LA SALSA

    370 gr di fugnhi porcini (quello avevo ;-))

    1 fetta di guanciale

    1 broccolo sbollentato

    1 spicchio di aglio vestito

    fondo di vitello (se non lo avete usate del brodo)

    1/2 bicchiere di vino bianco

    Polvere di pomodoro

    farina di mandorle


    sale

    olio extra

    pepe


    In una padella fate soffriggere leggermente l'aglio toglietelo aggiungete il guanciale fate cuocere will not be until crisp, remove from the pan and blend the sauce with white wine delcolizzare you add the broccoli and mushrooms, pour a couple of cucchai bottom (or broth) brought to cooking, mushrooms and broccoli should be "crunchy" is not troppo.Una so let them cook the noodles are cooked when a sauté pan served in little dishes by adding the crispy bacon, a little pepper if you like and still a matter of casting.
    It 's a dish I serve without cheese, I sprinkled the plate with tomato powder and ground almonds.

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