Thursday, October 14, 2010

304 Vs 316 Grade Best For Steel Sailing Boat

Nockerln ..

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Un dolcino dal nome impronunciabile ;-)La sua origine è austriaca,assomiglia ad un soufflè anche se gli austriaci lo paragonano ad un budino.
I wanted the taste of a cake rather than a pancake, so I stripped the yolk
  • you remember this post?
  • perfect no smell of egg
    ;-) Good good, quick and easy.
    can be served in many different ways each one better than the other. One thing
    divertene of this cake is cooking, you can use container more strange, funny and cute and then serve directly on the table.
    You can cook a single dish or in portion.
    cooking fast, with the possibility of putting in "the mix" whatever you like, chocolate, cream, jam, nuts, hazelnuts, a layer of pastry cream and ladyfingers soaked in coffee. For this
    Salzburger Nockerln ..

    souf

    I put each dish (portion) specuolos a layer of cream, macaroons, mounted above the egg then sprinkle with cocoa beans, once cooked, served with a hazelnut topping and whipped cream party; -))

    Salzburger Nockerln

    souf5




    7 egg whites 100 g sugar 2 egg





    40 grams of flour 1 tablespoon powdered sugar butter



    Preheat oven to 200 ° take
    Beat the egg whites We add a little sugar alla volta ,dovrete ottenere un composto ben monato e lucido(tipo meringa) sbattete in una ciotola lo zucchero a velo insieme ai tuorli.
    Aggiungere i tuorli agli albumi facendo attenazione a non smonatre troppo il composto,aggiungere poco per volta la farina setacciata mescolare bene.
    Imburrare ogni pirofila adagiare sul fondo quello che più vi piace,crema,cioccolata ecc..ecc.. Ora con un cucchaio grande adagaire il composto di uova dando la forma che più vi piace.
    Mettere in forno e cuocere per 10/12 minuti fino a doratura servire subito con gelato o panna.

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